O nas

Dobrodošli v svetu raznovrstnih in kakovostnih izdelkov za dom, vrt, šport, gostinstvo, erotiko ter oskrbo hišnih ljubljenčkov! Spletna trgovina Sam Doma je vaša zanesljiva destinacija za sodobne in inovativne rešitve za vsakodnevno življenje.

Smo ponosno slovensko podjetje, ki si prizadeva za ponudbo najboljših izdelkov po konkurenčnih cenah. Naša strast je ustvariti prijetno nakupovalno izkušnjo, kjer boste našli vse, kar potrebujete, na enem mestu.

Pri Sam Doma verjamemo v kakovost in zanesljivost. Zato sodelujemo le s preverjenimi proizvajalci, ki zagotavljajo vrhunsko izdelavo in uporabnost. Naša ponudba je skrbno izbrana, da zadovolji širok spekter potreb naših strank, ne glede na njihove interese in življenjski slog.

Z našo široko paleto izdelkov vam želimo olajšati vsakdanje opravke, vas navdihniti in razvajati ter prispevati k vašemu udobju, zabavi in užitku. Ne glede na to, ali iščete praktične pripomočke za dom, opremo za vrt, športno opremo za aktivno življenje, gostinsko opremo za prijetne trenutke s prijatelji ali pa izdelke za popestritev intimnih trenutkov, smo tu za vas.

Zavezani smo k odličnosti v storitvah in zadovoljstvu strank. Naša ekipa strokovnjakov je pripravljena pomagati vam pri vaših vprašanjih in skrbeti za vaše potrebe od trenutka nakupa do dostave. Vaše zaupanje je naša najvišja prioriteta, zato si prizadevamo zagotoviti brezhibno izkušnjo nakupovanja.